W SL BODY

HC8799

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

93% Pambuk organik, 7% Elastan

NJË BODY I BUTË, I MONITUAR, I BËRË ME NATYRËN.

Luaj brenda disa linjave shumë elegant. Ky kostum trupi adidas me qafë të vogël ndihet i butë dhe pak elastik. Është një zgjedhje e rehatshme nëse këto me një kapele bejsbolli apo një xhaketë sportive. Ose të dyja.

Ky kostum trupi është bërë me materiale natyrale dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të kufizuara dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.