W SL 78 ONESIE

HM9918

NOT SPORTS SPECIFIC

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik: 50% / Lyocell 30% /  Poliester i ricikluar: 20%

Nuk jemi të sigurt për përqindjet e sakta, por mendojmë se me këtë jumpsuit adidas jeta juaj bëhet rreth 20% më e rehatshme. Ju jeni të mbuluar nga koka te këmbët me lesh tepër të butë, për fillim. Pastaj janë litarët e tërheqjes në belin elastik që ju lejojnë ta rregulloni atë për t’u përshtatur saktësisht siç dëshironi. Mëngët e lirshme gjithashtu bëjnë pjesën e tyre për të krijuar një dhomë shtesë. Vishni në shtëpi.Vishni atë kudo – nuk ka kohë të keqe për stil dhe rehati.