W SID TIGHT AOP

DP2374

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 90% / Material elastik 10%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.