W SID SHORT Q2

DU0238

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Shorce nga adidas përmbajn tre-vija anash dhe llogon adidas në këmbën e përparme të majtë. Projektuar me siluetë tradicionale trekëndore të pantallonave të shkurtra atletike nga vitet ‘80 dhe ‘90.