W S2S SWT CREW

ED1513

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 77% / Poliestër i recikluar 23%

Kominohuni me këtë bluzë plot stil, e përbërë kryesisht nga pambuku ju jep rehati, por edhe ju bën të dukeni ‘in’ gjithmonë. Mbrapa ka te shkruar ‘three stripes’ që fillon nga njëri krahë vazhdon në shpinë dhe përfundon në krahun tjetër.