W NIKE COURT VISION ALTA LTR

DM0113-100

BASKETBALL

Original price was: €101.00.Current price is: €71.00.

SKU: DM0113-100

Categories: , , , , , , ,

Përmbajtja e produktit:

W NIKE COURT VISION ALTA: Kombinimi perfekt i stilizuar dhe komoditetit shndërrohet në një eksperiencë të jashtëzakonshme. Këto atlete të larta nga Nike sjellin një ndjesi të shtuar sportive në pamjen tënde përmes dizajnit të tyre të sofistikuar. Materialet cilësore dhe teknologjia e fundit e Nike bëjnë këtë model një zgjedhje të përsosur për ata që duan të ndërrojnë lojën e stilit në çdo hap. Përdorimi i detajeve të kujdesshme dhe logos së njohur e bëjnë W NIKE COURT VISION ALTA një zgjedhje që sjell një prekje të shkëlqyer në pamjen tënde të përditshme.