W MV SL FZ HD

IC0308

NOT SPORTS SPECIFIC

68.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% / Poliester i ricikluar 33%

Një duks i ri për t’i shtuar rehatin tuaj. Ky opsion i thjeshtë dhe i thurura dyfish ka xhepa me zinxhir anësor për dhe telefonin tuaj. Prangat e mëngëve dhe kapuçja do t’ju mbajnë komod gjatë kohës që bëni.