W MV MID L DRE

HC8810

NOT SPORTS SPECIFIC

53.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 90% , Elestan 10%

Shkoni fort në palestër. Më pas rritni stilin tuaj me këtë fustan sensual dhe sportiv adidas. Përshtatja e trupit balancohet nga mëngët e gjata dhe qafa e lartë, të cilat ofrojnë mbulim të mirë dhe mbajnë atmosferën të nënvlerësuar. Zinxhirët e qepjeve anësore relaksojnë pamjen dhe mundësojnë lëvizje më të lehtë në udhëtime të rastësishme.