W MV LO FZ HD

HN4809

NOT SPORTS SPECIFIC

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% , / Poliester i ricikluar: 33%

Me dizajnin e tij funksional, ky duks adidas nuk është i ndryshëm. Është bërë nga pëlhurë e rehatshme pambuku dhe poliestër e thurur dyshe, dhe përmban një buzë të zgjatur të pasme që është e rastësishme dhe e këndshme mbi dollakët e stërvitjes. Ai ka një zinxhir me dy drejtime që e bën këtë pjesë të sipërme të lehtë për t’u liruar nga poshtë – një bonus nëse çiklizmi është gjëja juaj. Dhe nuk ka rëndësi se sa shtresa keni veshur, gjithmonë do të jeni në gjendje të arrini xhepat e pantallonave tuaja.