W MV HW PT

HU0238

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% ,Poliester i ricikluar 33%

Dita ka shumë etapa. Këto pantallona adidas janë këtu për të gjitha. Filloni dhe përfundoni ditën me komoditetin e materialit të butë të thurura dyshe — që rrjedh lehtësisht nga fillimi në fund me ndërtimin e gjithanshëm. Relaksohuni plotësisht. Do të ndiheni mirë gjatë gjithë kësaj. Beli i lartë dhe gjatësia paksa e prerë e shoqëruar me veshjen e hollë krijon një pamje super moderne dhe minimaliste, për të cilën nuk ka kohë të keqe.