W MV HW LEG

HC8812

NOT SPORTS SPECIFIC

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 90% / Elastan:  10%

Kjo është ajo që këto triko adidas kanë të bëjnë – duke ju ndihmuar të kaloni pa probleme dhe të qetë, nga një vend në tjetrin. Silueta moderne me bel të lartë përqafon trupin tuaj me një përshtatje të ngushtë dhe elastike, duke festuar vërtet formën tuaj natyrale. Njëngjyrëshe me 3 vija bien poshtë njërës këmbë si një dremitje për stilin tuaj aktiv të jetës.