W MMK FI 3S LG

HR8185

NOT SPORTS SPECIFIC

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 90% , / Elastan: 10%

Fitoni komplimente kudo që shkoni me këto dollakë të ndezur adidas. Nga prerja te printi Marimekko, ky dizajn merr shenjat e tij nga moda e viteve ’60. Të bëra nga pëlhurë elastike pambuku e sipërme me një rrip të lëmuar, këto dollakë të mesëm bashkohen mirë me të gjitha llojet e majave, nga tanket e montuara deri te xhaketat.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.