W MHG BOSFOIL T

FJ5012

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Maice adidas, e dizajnuar dhe e punuar për të ju dhënë freski dhe komoditet gjatë çdo aktiviteti ditor. Mund ta veshni edhe gjatë ushtrimeve apo çdo aktiviteti sportiv.