W MH 3S TANK

DX7967

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 50% / pambuk 25% / fije mëndafshi 25%

Qëndroni të freskët dhe të rehatshëm pas stërvitjes tuaj. Kjo bluzë është bërë prej pëlhure të lehtë për një verë të nxehtë.Bluza përmban 3-shirita mbi njërën shpatull të cilat shkojnë deri në fund të bluzës.