W MH 3S SS TEE

GH3799

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 48% / Modal 47% / Material elastik 5%

Maicë adidas për femra, me një stil të veçantë. E përshtatshme për përditshmëri dhe me një material që ju jep freski. Tre vijat në pjesën mbrapa i japin një pamje interesante.