W LNG SWT

HZ4379

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €85.00.Current price is: €60.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 82% , / Poliester i ricikluar:  18%

Hyrja e re e preferuar. Ky xhup elegant adidas është bërë nga pambuku dhe leshi poliestër për një ndjesi të rëndë. Kështu që ndihet komod dhe mbulohet siç duhet, pavarësisht nëse e vishni tuajin me një fund të hapur apo xhinse boyfriend.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.