W LNG PT

HZ4368

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €85.00.Current price is: €60.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 82%  / Poliester i ricikluar:  18%

Ka shumë mënyra se si mund të shkojë dita juaj, dhe këto pantallona janë gati për t’ju mbajtur të relaksuar gjatë gjithë kësaj.
Pëlhura e rëndë prej pambuku dhe poliester do t’ju mbajë ngrohtë në një ditë të ftohtë jashtë punëve të vrapimit.

Xhepat anësor me zinxhir i mbajnë gjërat tuaja thelbësore afër dhe super të sigurta.