W LNG LW SHO

HZ1602

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ju jeni në trend dhe jeni të mbështjellë me rehati. Këto pantallona të shkurtra adidas janë perfekte për relaksimin pas stërvitjes. Rripi i belit me ngritje të lartë dhe me shirita është lehtësisht i rregullueshëm. Të prera për një përshtatje të lirshme nga pëlhura e butë prej pambuku, ato ndihen kaq të gjerë dhe komode nga mëngjesi deri në mbrëmje.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.