W LINEAR TS

IC3431

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ky kostum me stil sportiv nga adidas i shton pak shkëndijë pamjes suaj të përditshme. E bërë nga pëlhurë e butë franceze, ajo ka një jakë me shirita dhe pranga për një përshtatje të rehatshme. Vishni atë për një shëtitje nëpër lagje, për një udhëtim në treg ose për t’u rikthyer me miqtë. Logoja lineare e adidas në mëngë i jep asaj atmosferën ikonike.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.