W LIN T

HL2052

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €23.00.Current price is: €16.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Përfundoni trajnimin dhe filloni fundjavën. Kjo bluzë pa mëngë tregon anën tuaj sportive. Ajo ka një prerje të ngushtë që i jep një stil të përjetshëm e bërë prej pëlhure pambuku për një ndjenjë të freskët.