W LIN OV FL HD

HM1937

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Rehati apo stil? Vishni këtë duks adidas dhe fitoni të dyja. Leshi e bën atë aq të rehatshëm sa nuk do të dëshironi ta hiqni atë. Vendosni kapuçin, duart në xhepin e kangurit dhe relaksohuni. Linja e relaksuar jep një pamje casual.