W LIN FT TS

HT7520

NOT SPORTS SPECIFIC

53.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Vendosni këto trenerka mbi rrobat tuaja të stërvitjes, që nënvizojnë stilin e jetës tuaj aktive. Detajet e kundërta dhe logoja e mrekullueshme e Adidas anash i japin asaj një qëndrim modern.