W ITAVIC L HO J

GU3957

OUTDOOR

77.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Mbylleni zinxhirin dhe vendosni kapuçin për t’u mbyllur në ngrohtësi dhe për ti kaluar ditët e ftohta në qytet ose aventurat e fundjavës pa u ngadalësuar.