W ID LONG M TEE

DX7931

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Krijuar me një formë të lirshme dhe me një gjatësi mesatare, stili modern është përfunduar me detaje të mprehta të rrjetës. Ndihuni të lirë ta vishni kudo që shkoni, do të dukeni ‘in’ gjithmonë në këtë fustan.