W HELIONIC VEST

HG6280

OUTDOOR

150.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

NJË JELEK NGROHET PJESËRISHT ME MATERIALE TË RICIKLUARA.

Moti dimëror kërkon shtresa të ngrohta, dhe ky jelek Adidas është një nga më të gjithanshëm për ju. Mund ta shtroni mbi një bluzë ose pulovër leshi për t’iu përshtatur kushteve dhe do të qëndroni të ngrohtë me mbushje.

I krijuar me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 60% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.