W HELIONIC 3S J

FH6636

OUTDOOR

140.00 98.00

SKU: FH6636

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qëndroni aktiv dhe të ngrohtë në vende malore ose në qytet me këtë jakne e cila është dizajnuar për mbrotje ndaj erës dhe motit të ftohët.