W GG HD SWT

HD3907

TRAINING

42.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar : 100%

Mos lejoni që leshi komod dhe i ngrohtë t’ju mashtrojë. Është krijuar gjithashtu për të lëvizur, falë AEROREADY që thith lagështinë. Një përshtatje e lirë dhe pëlhurë tepër e butë ju japin të gjithë komoditetin.