W GAMETIME TS

HK0459

NOT SPORTS SPECIFIC

100.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Shtresë perfekte e ngrohjes dhe gjithashtu shtresë e përsosur për gjithçka tjetër. Materiali elegant najloni me detaje elastike e siguron këtë. Xhaketa përshtatet lirshëm, kështu që ju mund të lëvizni, shtriheni dhe qetësoheni.