W FOIL LIN G T

GL0945

NOT SPORTS SPECIFIC

13.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë adidas vjen si një stil klasik me detaje të modernes. Grafiku tregon detaje dhe ngjyra festash.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.