W FI WV PANT

H21575

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliestër i ricikluar 40% / Material elastik 3%

Këto trenerka do t’ju lejojnë të kujdeseni për komoditetin tuaj, në cdo rast .Të përshtatshme për stërvitje dhe shëtitje në qytet  këto trenerka adidas sigurisht janë pjesa e pandarë e garderobës së të gjitha femrave.\