W FI ST PANT

H47786

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Le të jemi të sinqertë, kurrë nuk ka një kohë të keqe për rehati. Qetësohuni me miqtë ose eksploroni qytetin, qëndroni komod dhe dukeni të freskët në këto trenerka adidas. Terry pambuku ndihet i butë kundër lëkurës, dhe përshtatja e lirshme e bën të lehtë lëvizjen.