W FI GFX OS T

H49639

NOT SPORTS SPECIFIC

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Shtresa e përsosur bazë për të ndërtuar çdo veshje, kjo bluzë e lirshme adidas bashkon çdo pamje. Shtroni një xhaketë mbi të dhe dilni jashtë, ose vendosuni për një sy gjumë pas lojës – kjo bluzë bie, pavarësisht nëse disponimi është i kthyer deri në fund ose deri në fund. Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.