W FI 3S TEE

HT4695

NOT SPORTS SPECIFIC

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Gjeni stilin tuaj të ri të përditshëm në këtë bluzë të lirë adidas. E bërë nga fanella e vetme prej pambuku dhe e dizajnuar me një përshtatje në formë kuti, është aq e rehatshme sa do të dëshironi ta inkorporoni në çdo pamje. Signature 3-Stripes e mbështjellin bluzën nga mëngët në mëngë duke ofruar një pamje moderne, minimaliste.