W FI 3S REG PNT

IB8534

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 57% / Poliester i ricikluar 33% / Pambuk të ricikluar 10%

Konsistenca krijon klasiken. Ndryshoni një element të vogël dhe e gjithë pjesa ndihet e re. Këto trenerka adidas vendosin kalimin në konvencion me 3-shirita që mbështillen përpara në këmbë.