W FI 3S LEGGING

HT4713

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 90% , /  Elastan: 10%

Dollakë elegante që qëndrojnë të vendosura. Me një bel elastik me ngritje të lartë që qëndron i sheshtë kundër thelbit tuaj, këto dollakë adidas janë mbështetëse dhe komode. Të bëra nga pambuku i butë dhe elastik, ato funksionojnë mirë për daljet e rastësishme. Goditja me 3-shirita në këmbë ndalet pak para goditjeve tuaja të preferuara.