W FI 3S CREW

H67036

NOT SPORTS SPECIFIC

46.00

Përmbajtja e produktit:

57% pambuk, 33% poliestër të ricikluar, 10% pambuk të ricikluar të dyfishtë

Këshillë pro: mbani gjithmonë këtë duks adidas në dorë. Patjetër, nëse nuk është tashmë në trupin tuaj. Ka pak shpërblime më të mira sesa rehatia pas një stërvitjeje të gjatë, dhe kur e keni këtë shtresë të butë atje në çantën tuaj të palestrës, e arrini atë rehati në sekonda. Çfarëdo që dëshironi të bëni, kudo që dëshironi të shkoni, ky duks është gati për të.