W FI 3S BIKER

IC0528

NOT SPORTS SPECIFIC

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 90%  / Elastan: 10%

Ndjehuni të qetë me këto pantallona të shkurtra komode për biçikleta adidas. Pëlhura e butë dhe elastike e pambukut i bën ato ideale për veshjen e përditshme. Beli me lartësi të lartë qëndron i vendosur dhe qëndron i sheshtë , ndërsa 3-shirita mbështjellin të dyja anët për një pamje sportive.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.