W ENERGIZE TS

HN0997

NOT SPORTS SPECIFIC

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Kostumi është një klasik. Nuk është më i rezervuar vetëm për ngrohjen (edhe pse i bën ato momente para lojës ende jashtëzakonisht të rehatshme), shkathtësia e tij shtrihet përtej. 3-shirita me kontrast mbështjellin krahët dhe këmbët, duke krijuar kthesa të këndshme.