W E PLN PANT

DP2400

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester 48%

Relaksohuni midis stërvitjeve në stilin sportiv. Këto trenerka kanë një logo të vogël kontrasti për një pamje minimaliste të hijshme. Ato janë bërë prej pambuku dhe poliesteri reciklues për një ndjesi të butë.