W E LIN SLIM T

DP2361

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Përfundoni trajnimin dhe filloni fundjavën. Kjo maic pa mëngë tregon anën tuaj sportive. Ajo ka një prerje të ngushtë që i jep një stil të përjetshëm e bërë prej pëlhure pambuku për një ndjenjë të prekjes së butë.