W E LIN SLIM T

DU0629

NOT SPORTS SPECIFIC

10.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Përfundoni trajnimin dhe filloni fundjavën. Kjo maic pa mëngë tregon anën tuaj sportive. Ajo ka një prerje të ngushtë që i jep një stil të përjetshëm e bërë prej pëlhure pambuku për një ndjenjë të prekjes së butë.