W E LIN FZ HD

DP2401

NOT SPORTS SPECIFIC

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / poliestër i recikluar 48%

Ndihuni rehat para ose pas stërvitjeve. I prerë me një përshtatje të hollë, ky duks ka një zinxhir të fshehur dhe një logo në njërën mëngë për një pamje më të veçantë.