W E BRAND SWEAT

DP2371

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester i recikluar 48%

Në vitet ’90 logoja filloi të sundoj rrugët duke u bërë një stil në vete. Kjo bluzë kap frymën e asaj epoke me logo në mes si dhe me 3vijat simbolikë e adidas në mëngë. Mund të vishet dhe kombinohet lehtë me stilin sportiv.