W D2M LO TEE

DS8724

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë është e frymëzuar nga vitet ’90. E bërë prej pambuku të butë dhe ofron një përshtatje të hijshme dhe të trupit. Një grafikë adidas në pjesën e përparme i jep pamje sportive.