W C90 7/8 PANT

EJ9667

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 70% / Pambuk 25% / Material elastik 5%

Këto trenerka vijnë me një pamje të hijshme të frymëzuar nga vitet ’90\. Ato janë bërë nga pëlhura të buta, të lehta për t’ju mbajtur të thatë. Xhepat e përparme të zinxhirit janë për të vendosur çelësat, kartat dhe telefonin tuaj.