W C ESC SHORT

IC0254

NOT SPORTS SPECIFIC

44.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Rimbushni bateritë tuaja. Rizgjoni shqisat tuaja. Ecni nëpër pyll ose zhytni gishtat e këmbëve në rërë. Këto pantallona të shkurtra të larta adidas janë krijuar për të dalë në natyrë. Të lehta dhe të veshura për rehati, ato janë perfekte për ditët e ngrohta. Një xhep me zinxhir mban në dorë vetëm gjërat thelbësore.