W C ESC LO TEE

IC0272

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ngadalësoni ritmin ndërsa rilidheni me natyrën. Kjo bluzë adidas është bërë nga pëlhurë e lehtë dhe e prerë për një përshtatje të lirë, kështu që ju lejon të lëvizni dhe të shtriheni me liri të plotë. Përdorni litarët e bungee në skaj për të rregulluar formën në varësi të faktit nëse dëshironi të mbani ngrohtësi ose të lini ajrin të rrjedhë.