W C ESC DRESS

HU0248

NOT SPORTS SPECIFIC

68.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

NJË VESHJE PRAKTIK E BËRË PJESË ME PARLEY OCEAN PLASTIC.
Lërini pas turmat e qytetit dhe gjeni hapësirë në natyrë. Ky fustan pa mëngë adidas është i lehtë dhe i veshur ,nukk do t’ju rëndojë aspak kur të shkoni në gjurmë. Litarët bungee në bel ju lejojnë të rregulloni përshtatjen në mënyrë që të pushoni gjithmonë rehat. Xhepat fleksibël në anët lejojnë sende të mëdha si sprej dielli dhe shufra energjie.

Kjo veshje është bërë me një fije që përmban 50% të ricikluar Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e parandaluar atë nga ndotja e oqeanit tonë. Kjo veshje përmban të paktën 70% përmbajtje të ricikluar në total.