W C ESC CARGOPT

IQ4826

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €80.00.Current price is: €56.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar najlloni 100%

Këto pantallona adidas janë bërë për të gjitha llojet e aventurave, me xhepa të bollshëm për të mbajtur gjërat thelbësore. Ato janë bërë nga pëlhurë e fortë dhe të prera për një përshtatje të relaksuar. Pra, asgjë nuk i kufizon lëvizjet tuaja nëse jeni duke bërë piknik në park ose duke ecur në kodra. Xhepat me zinxhir i mbajnë gjërat e çmuara të sigurta, ndërsa një distinktiv silikoni shton një prekje të stilit adidas. Këto janë pantallonat perfekte për të përfituar sa më shumë nga jeta e qytetit duke qëndruar të lidhur me natyrën.

Ky produkt është bërë me materiale 100% të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.