W BTS HD JKT

GT6595

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najlon  100 %

Kjo xhaketë adidas Back to Sport është ajo shtresë që mund ta kapni për udhëtime. Është i izoluar për nxehtësi shtesë dhe mjaftueshëm rezistent ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë në shi të lehtë. Prerja e relaksuar i jep asaj një ndjesi të rastësishme. Mbërtheni zinxhirin, kapuçin dhe tregoni dashurinë tuaj për sportin.